Pentuja?

Ei vapaita pentuja tällä hetkellä.

Jos otat yhteyttä sähköpostitse, kerrothan vähän minkälaiseen kotiin pentu tulisi, eli perheestäsi, koirahistoriastasi, harrastuskiinnostuksistasi ja sen sellaisesta. Pelkät "tuollainen parkinvärinen olisi kiva, mitä sellainen maksaa?" -tiedustelut eivät anna kovinkaan kummoista kuvaa kysyjästä, vaikka olisi kuin kiva koti.

Olen mahdollisesti myös kiinnostunut sijoittamaan jokaisesta pentueesta pennun/pentuja, joten jos olet kiinnostunut sijoituspennusta, kerro siitäkin!

Pennut kasvavat omakotitalossa meidän ihmisten ja perheen koirien keskellä ja pääsevät ulkoilemaan ja leikkimään vahditusti pihalla ja maastossakin. Pentujen kanssa tullaan touhuamaan kovasti, että ne leimautuisivat ihmiseen ja tottuisivat käsittelyyn. Niitä tutustutetaan erilaisiin ääniin ja ympäristöihin, mutta lisäksi tarjotaan myös mahdollisuus rauhoittumiseen ja lepoon, sillä liika stressi ei ole pennuille hyväksi. Pennut saavat myös tavata vieraita muutaman viikon ikäisestä eteenpäin rajoitetusti.

Kasvattini luovutetaan mikrosirutettuina ja eläinlääkärin tarkastamina. Pennun hinnasta palautan 100 euroa, kun pentu on virallisesti tutkittu lonkkien, kyynärien, polvien ja silmien osalta. Lisäksi palautan 30 euroa, jos koira käy luonnetestissä tai MH-luonnekuvauksessa. Tämä siksi, että rodun kannalta jokainen terveystarkastettu/luonnetestattu koira on tärkeä osanen, vaikka sitä itseään ei välttämättä käytettäisikään jalostukseen. Olen itse kasvattieni omistajien käytössä parhaani mukaan aina kun on vain tarvetta, niin pienissä kuin suurissakin asioissa, iloissa ja murheissa.